Genç Eyüpsultan'da Aralık ayı kazananları ödüllerini aldı

Eyüpsultan Belediyesi'nin Eyüpsultan’da yaşayan gençler için hayata geçirdiği uygulama Genç Eyüpsultan'da 15 - 31 Aralık döneminin kazananları ödüllerini aldı.

UYGULAMAYI, ÜÇ AYDA 10 BİN KİŞİ İNDİRDİ

Üç ay gibi kısa sürede büyük ilgi gören,10 bin kişi tarafından indirilen Genç Eyüpsultan uygulamasında gençler, kullanım durumlarına göre kazandıkları elmaslarla birbirinden güzel sürpriz hediyelere sahip oluyor.

BİRİNCİYE İPHONE 11 VERİLDİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bu ayın kazananlarını makamında ağırlayarak ödülleri takdim etti. On beş günlük dönemi kapsayan, 50 kişiye çeşitli ödüllerin verildiği ödül töreninde 18 bin 771 elmas biriktiren Enes Gören iPhone 11, 16 bin 578 elmas biriktiren İsmail Sabır tablet ve 10 bin 423 elmas biriktiren Serhad Gayırnal bisiklet verildi.

GENÇ EYÜPSULTAN’IN BAŞARISI PASTAYLA KUTLANDI

Başkan Deniz Köken, kazananlara ödüllerini verdikte sonra gençlerle bol bol sohbet edip, 10 bin aktif üyeye ulaşan Genç Eyüpsultan’ın pastasını kesti.