Genç Motosikletçi Efe Okur'dan Avrupa'da büyük başarı

Küçük yaşına rağmen elde ettiği başarılarla Eyüpsultan’ın gururu olan Efe Okur, Yunanistan’ın Kavala şehrinde düzenlenen Balkan Motosiklet Birliği (BMU) Avrupa Motokros Şampiyonası’nda ödül kürsüsüne çıkmayı başardı.

Krinides MX Pistindeki şampiyonanın 65 cc sınıfında Efe Okur, 24 sporcuyla mücadele etti. İki etap halinde düzenlenen yarışta Okur, Rumen, Yunan ve Bulgar rakipleriyle baş başa bir yarış çıkarak ödül kürsüsünde yer aldı. 10 yaşındaki sporcumuz Balkan Şampiyonası’nda ilk kez ikinci oldu.

Yunanistan’daki şampiyonaya Balkan ülkeleri Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya, Moldova ve Bosna Hersek’ten sporcular katıldı.

Şampiyonaya kupa hedefiyle geldiğini, iyi bir başarı yakaladığını söyleyen Efe Okur, "Çok mutluyum. Bulgaristan’da düzenlenen bir önceki yarışta ikincilik kupasını lastiğim patladığı için kaçırmıştım. Hedeflerim için çok çalışıyorum. Bundan sonra daha çok kupa alarak anlı şanlı bayrağımızı dalgalandıracağım. Hedefim birinci olarak İstiklal Marşımızı dinletmek" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız