Gençlerle keyifli bir doğa yürüyüşü

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken hafta sonu gençlerle düzenlenen "Genç Adımlar" etkinliğinde doğa yürüyüşü yaptı.

Eyüpsultan Belediyesi Kurt Kemeri Piknik Alanı’nda, ormanlık alanda yapılan yürüyüşe çok sayıda genç katıldı.

Etkinlikte gençler, Başkan Deniz Köken ile birlikte, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Kuş cıvıltıları arasında yapılan tempolu yürüyüşte gençler Başkan Deniz Köken ile sohbet ederek teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Deniz Köken de gençlere bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

GENÇLER MUTLUYSA BİZDE MUTLUYUZ”

Yürüyüş ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başkan Deniz Köken şunları söyledi:

"Gençler mutluysa bizde mutluyuz. Bu yürüyüşleri sürekli yapıyoruz. Bu pazar gününü de, kuş sesleri arasında gençlerimizle birlikte geçirelim dedim. Güzel bir ortam. Bütün gençlerimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Talep olduğu sürece bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.