Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Galatasaray Üniversitesi

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezlerinin düzenlediği ilk gezi Galatasaray Üniversitesi’ne gerçekleştirildi.

Rehberlik hizmetleri kapsamında düzenlenen geziye yaklaşık 160 öğrenci katıldı.

Hedef ve motivasyonu artırmaya yönelik yapılan bu gezide öğrenciler, Galatasaray Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerindeki araştırma görevlilerinden okul hakkında detaylı bilgi aldı.

EĞİTİM, SOSYAL HAYAT VE İŞ İMKÂNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Eğitim, sosyal hayat, staj imkânı, mezuniyet sonrası iş imkânları, yabancı dil eğitimi ve yurt dışı bağlantıları konusunda da bilgiler alan öğrenciler okulu gezme imkânı buldu.

Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen sunumun ardından öğrenciler, okulun tarihi bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirerek geziyi tamamladı.