Gençlik Merkezi Öğrencilerinden Muhteşem Müzikal

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Okulu öğrencileri “Ortadirek Yeditepe Müzikali”ni Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde sahneye koydu.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi Tiyatro Okulu öğrencilerinin dönem boyunca aldıkları tiyatro eğitimleri sonunda sahneye koydukları müzikal, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

İstanbul’un farklı semtlerinden tarihi dokuların ve kültürel motiflerin şarkılara dökülerek, geleneksel Türk Tiyatrosundan örneklerle birlikte sunulduğu müzikal; delileri bile çileden çıkaran kurnaz bir insanla,

Anadolu’dan İstanbul’a göç eden ortadirek bir ailenin deniz manzaralı kiralık ev ararken, başlarına gelen ilginç ve komik olayları konu alıyor.

Müzik ve dansın iç içe olduğu “Ortadirek Yeditepe Müzikali” için Tiyatro Okulu öğrencileri 4 aylık bir eğitim aldılar. Şarkı, söz ve koreografisini Yakup Tokuş’un yaptığı, müzikleri Hakan Özkoçak’a ait müzikalin kostümlerini ise Büşra Gerez hazırladı.

Müzikalde rol alan genç yetenekler Fatih Kara, Müna Uçar, Vehbi Kılıç, Sinem Civcik, Kübra Çakır, Sinan Varol, Miray Altun, Aleyna Eren, Senem Çamoğlu, Kadir Arslan, Rabia Beyza Acısu ve Nazlıcan Çengel oyunculukları ile tiyatroseverlerden büyük alkış aldı.

Müzikalin sonunda Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Tiyatro Okulu öğrencilerini tebrik ederek sertifikalarını verdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız