Gıda kolilerimizi ve market kartlarımızı vatandaşlarımızla buluşturduk

Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve market kartı dağıtımı yapıyor.

Yıl boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayında da yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

10 BİN ADET GIDA KOLİSİ, 10 BİN ADET MARKET KART DAĞITTIK

Bu kapsamda "paylaş ki çoğalsın" düsturu ile sahaya çıkan Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde mahalle mahalle dolaşarak içinde sıvı yağ, pirinç, bulgur, şeker, un, çay, makarna, salça, zeytin, reçel gibi 17 kalem temel gıda maddesinin olduğu paketleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde teslim ediyor. Eyüpsultan Belediyesi tüm mahallelerde 10 bin adet gıda kolisi dağıtımı yaparken, 10 bin adette 200 TL’lik market kartı dağıtımı gerçekleştirdi.

Paketlerini ve market kartlarını teslim alan vatandaşlar paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkürlerini iletti.