Göktürk Meydanı'nı Rahatlatacak Düzenleme

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede incelemelerde bulunarak insan odaklı, yaşam kalitesini yükseltecek projeleri birbiri ardına hayata geçiriyor.

İlçe alan tarama çalışmaları sırasında sık sık vatandaşlarla ve esnafla biraraya gelen Başkan Deniz Köken onların talep ve sorunlarını dinliyor. Kendisine iletilen sorunların da en kısa sürede çözüme kavuşması, vatandaş memnuniyetinin sağlanması için hiç vakit kaybetmeden çalışmalar gerçekleştiriyor.

GÖKTÜRK MEYDANI’NDA YAŞANAN SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Deniz Köken, Göktürk’te gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında vatandaş ve esnaf, meydandaki eski düzenleme nedeniyle trafik sorunu yaşadıklarından, bunun kendileri için büyük bir problem teşkil ettiğinden bahsettiler.

VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Başkan Deniz Köken bu şikayetler sonrası bir çalışma başlatılmasını istedi. Eyüpsultan Belediyesi’nin konu ile ilgili olarak çalışma yürüten birim müdürlüklerine bağlı ekipler sorun yaşanan bölgede inceleme yaptılar. Yapılan incelemeler sırasında, Göktürk Meydanı’nda daha önce yapılan değişikle meydanda bulunan mevcut yolun iptal edildiği belirlendi. Ayrıca bu düzenleme sonucu İETT otobüs hatlarının da alt caddeye taşındığı ve meydana oturma üniteleri konulduğu tespit edildi.

İMAR PLANINA UYGUN HALE GETİRİLİYOR

Sorunun giderilmesi için başlatılan yeni düzenlemeyle Göktürk Meydanı’nda daha önce var olan yol yeniden yapılarak, mevcut imar planındaki haline geri getirilecek.

Bu sayede meydanda yaşanan trafik yoğunluğu da giderilmiş olacak. Bu sayede hem vatandaşlar hem de esnaf rahat bir nefes almış olacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız