Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kreş ve Kadınlar Lokali Projesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, insan odaklı sosyal projelerini birer birer hayata geçiriyor.

Bu projelerden biri de, Göktürk Merkez Mahallesi, Hacı Ahmet Caddesi üzerinde yapılacak olan, 3-4-5 yaş grubu çocuklar için Kreş ve Kadınlar Lokali Projesi.

KREŞ BİN 933 METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILACAK

Kreş, toplamda bin 418 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Kreşte, içerisinde uyku odası bulunan 2 adet büyük sınıf, diğer çocuklar için 3 ayrı grup odası olmak üzere toplam 5 adet ana sınıfı olacak.

Ayrıca öğrenciler için yemek atölyesi, teknoloji-robotik atölyesi, müzik atölyesi, hobi bahçesi ile drama, tiyatro ve yılsonu gösterilerini sergileyebilecekleri çok amaçlı salon da bulunacak.

Proje kapsamında, çocukların sadece dış mekânda değil aynı zamanda içeride de oyun oynayabilecekleri iç mekân oyun alanı-loft tasarlandı.

Rehberlik ve revir hizmetleriyle birlikte kreş toplam bin 933 metrekare üzerinde yapılacak.

Bu arada yine Göktürk’te kadınlar için bir lokal inşa edilecek. Kadınlar Lokali de 340 metrekare üzerine, tamamen kadınların kullanımı için özel dizayn edilecek.