Bilgi Evlerimizden LGS'de büyük başarı

Bilgi Evlerimizden LGS’de büyük başarı

Eyüpsultan Belediyesi’nin kaliteli eğitimde fırsat eşitliği sunan Bilgi Evleri, LGS 2024’te (Liselere Geçiş Sistemi) büyük bir başarıya daha imza attı.

Eyüpsultan Miras ile tarihi mirasımıza sahip çıkıyoruz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülen Özmen, Eyüpsultan’ın tarihî mirasına sahip çıkmak için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmıyor

Eyüpsultan Belediyesi, sokak hayvanlarının her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Üniversite tercihlerinde öğrencilerin yanındayız

Eyüpsultan Belediyesi YKS sonuçları açıklanan ve üniversite tercihi yapacak öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Eyüpsultan Meydanı’nda YKS Tercih Danışma Noktası oluşturdu.

Göktürk'e yeni yol geliyor

Göktürk’e yeni yol geliyor

Eyüpsultan Belediyesi, otobandan Göktürk Mahallesi’ne giriş ve çıkış bağlantısı için önemli bir ulaşım projesini daha hayata geçiriyor.

Çocuk Sanat Atölyeleri başladı

İlçedeki çocuklar için düzenlediği birbirinden renkli etkinlik ve programlarla yaz tatilini dolu dolu geçirme fırsatı sunan Eyüpsultan Belediyesi’nin Çocuk Sanat Atölyeleri başladı.

Mahalle şenliklerine büyük ilgi

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle şenlikleri ve film gösterimleri tüm coşkusuyla devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden vatandaşlara aşure ikramı

Eyüpsultan Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

Eyüpsultan Belediyesi, Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayında iki gün boyunca farklı mahallerde ilçe sakinlerine aşure ikramında bulundu.

Şehrin kalbinde cennetten bir köşe: Çiftalan Plajı

Şehrin stresinden ve yoğunluğundan kaçmak isteyenler için İstanbul’un merkezinde Eyüpsultan Belediyesi tarafından hizmete açılan Çiftalan Plajı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Eyüpsultan'ın mahallelerinde şenlik var

Eyüpsultan’ın mahallelerinde şenlik var

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle Şenlikleri ve film gösterimleri başladı.

Sivrisineklerle mücadelede vatandaşlar bilinçlendiriliyor

Eyüpsultan Belediyesi, sivrisineklerle mücadele konusunda ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına ek olarak, vatandaşları bilinçlendirmek için afişler hazırladı.

Bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı

Eyüpsultan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalara devam ediyor.

Eyüpsultan'ın tüm cadde ve sokakları yenileniyor

Eyüpsultan’ın tüm cadde ve sokakları yenileniyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde cadde cadde, sokak sokak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden öğrencilere LGS tercih desteği

Eyüpsultan Belediyesi’nden öğrencilere LGS tercih desteği

Eyüpsultan Belediyesi “Liselere Geçiş Sınavı” (LGS) sonrası tercih döneminde öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Yeni Doğan Bebek Paketi yenilendi

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Milli takımımız EURO 2024'e veda etti

Milli takımımız EURO 2024’e veda etti

A Mili Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaştı.

Eyüpsultanlı çocuklara muhteşem sünnet şöleni

Eyüpsultan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yaz spor okullarına yoğun ilgi

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçede yaşayan gençler ve çocukların spor, eğlence ve eğitimle dolu bir yaz geçirmelerini sağlamak için başlattığı Yaz Spor Okulları’nda eğitimler yoğun katılımla devam ediyor.

VETBÜS sahipsiz minik dostlarımız için yollarda

İBB ile Eyüpsultan Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması VETBÜS ile sokaklarda yaşayan sahipsiz minik dostlarımızın sağlık taramaları yapılıyor.