“Göster Kendini” Büyük İlgi Gördü

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan vatandaşların kaliteli zaman geçirmesi ve bilgilendirme amacıyla sosyal medya üzerinden birçok online yayın gerçekleştiriyor.

Bu yayınlardan birisi de vatandaşların kişisel yeteneklerini sergiledikleri eğlenceli ve keyifli videoların yayınlandığı Göster Kendini.

Her Cuma 14.00’de Eyüpsultan Belediyesi Facebook hesabı üzerinden yayınlanan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Mehmet Aktaş’ın sunuculuğunu üstlendiği Göster Kendini’nin ilk yayınında birbirinden ilginç ve renkli videolar yayınlandı.

Göster Kendini’nin ilk yayınına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Eyüpsultan’ın yanısıra birçok ilçeden de farklı ve eğlenceli videolar geldi.

Programda, fulardan maske yapımı, kedi evi yapımı, şarkı söyleme, enstrüman çalma, yemek yapma gibi vatandaşların kişisel yeteneklerini sergiledikleri birbirinden ilginç ve renkli videolar yayınlandı.

Vatandaşların 1 dakikayı geçmeyecek şekilde 0530 828 75 13 Nolu Whatsapp hattına çekip gönderecekleri bu videolar, her hafta Cuma günleri saat 14.00’de Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak Göster Kendini’de gösterilmeye devam edecek.


Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız