“Göster Kendini” Fanları Çığ Gibi Büyüyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin, Koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirdiği sosyal medya canlı yayınları büyük ilgi görüyor. Özellikle Cuma günleri yayınlanan “Göster Kendini” ise yediden yetmişe herkesin buluşma noktası oluyor.

Cuma günleri Facebook üzerinden yayınlanan programa yüzlerce video geldi.

Vatandaşların kişisel yeteneklerini sergiledikleri eğlenceli ve keyifli videoların yayınlandığı, Eyüpsultan Belediyesi Facebook hesabı üzerinden yayınlanan Göster Kendini’yi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Mehmet Aktaş sunuyor.

Göster Kendini programına bu hafta da Eyüpsultan’ın yanısıra birçok ilçeden de farklı ve eğlenceli videolar geldi.

Programda, fulardan maske yapımı, kedi evi yapımı, şarkı söyleme, enstrüman çalma, yemek yapma gibi vatandaşların kişisel yeteneklerini sergiledikleri birbirinden ilginç ve renkli videolar yayınlandı.

Vatandaşların 1 dakikayı geçmeyecek şekilde 0530 828 75 13 Nolu Whatsapp hattına çekip gönderdikleri bu videolar, her hafta Cuma günleri saat 14.00’de Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanan Göster Kendini’de gösterilmeye devam edecek.