Eyüpsultan Belediyesi, Güzeltepe Mahallesi, açık hava iftarı, Eyüpsultan belediye Başkanı Deniz Köken

Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı, İslam âleminin gözbebeği Eyüpsultan’da, “Selam” sloganıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Güzeltepe Mahallesi’nde düzenlediği açık hava iftarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yediden yetmişe yüzlerce ailenin bir araya geldiği, aynı sofrada oruçlarını açtığı sofralarda vatandaşlar aynı zamanda Eyüpsultan belediye Başkanı Deniz Köken’le de sohbet etme fırsatı buldu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve İl yönetim kurulu üyesi Münire Ayvacı’nın katıldığı iftar yemeğinde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Grup Neva da tasavvuf müziğinden parçaları misafirlerle paylaştı.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE İFTAR BULUŞMALARI

Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı olduğunu belirten Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

“Ramazan’ın bitmesine on beş gün kaldı. Mahallelerimize geldiğimiz zaman nelerin gerektiğini konuşacağız. Evinizde nasıl hissediyorsanız sokağınızda da aynısını hissetmenizi istiyoruz. Bizler yerel yöneticiler olarak bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.”