30 Ağustos coşkusu Eyüpsultan'ı sardı

30 Ağustos coşkusu Eyüpsultan’ı sardı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’inci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Eyüpsultan’da da coşkuyla kutlandı.

Mahalle Buluşmaları'nda Yeşilpınarlı komşularımızı dinledik

Mahalle Buluşmaları’nda Yeşilpınarlı komşularımızı dinledik

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Mahalle Buluşmaları”nda ilçedeki komşularıyla buluşarak görüş, öneri ve taleplerini dinliyor.

Eyüpsultan'da okullar yeni eğitim dönemine hazır

Eyüpsultan’da okullar yeni eğitim dönemine hazır

Eyüpsultan Belediyesi 2024 – 2025 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında okullarda boyama çalışmaları başlattı.

Karadeniz'in meşhur lezzetleri Yağlıdere Sosyal Tesisleri'nde

Karadeniz’in meşhur lezzetleri Yağlıdere Sosyal Tesisleri’nde

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler sadece Eyüpsultanlıların değil İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor.

İlaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin, sivrisinek ve karasineklerle mücadele kapsamında yaz aylarının başında başlattığı ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yağlıdere Parkı yepyeni yüzüyle komşularımızla buluştu

Eyüpsultan belediyesi daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre için ilçe sakinlerini birbirinden renkli parklarla buluşturmaya devam ediyor. Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda gerçekleştirilen bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanarak yepyeni bir görünümle vatandaşların hizmetine sunuldu.

İmamoğlu İçme suyu Tüneli İsale Hattı'nda incelemede bulundu

İçme Suyu Tüneli İsale Hattı’nda incelemede bulunuldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 50 metre derinlikte inşaatı devam eden Kağıthane-Bahçelievler-Sefaköy İçme Suyu Tüneli İsale Hattı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Özmen, Rami Cuma ve Rami Yeni Mahalle sakinleriyle buluştu

Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede dilencilere göz açtırmıyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı'nın yapımına başlandı

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’nın yapımına başlandı

“Raylı Sistemlerde Tam Yol İleri” sloganıyla İstanbul’un ulaşım sorununun çözümü için yoğun mesai harcayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbullulara konforlu ulaşım sunacak Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’nın yapımına başlıyor.

Eyüpsultan'daki okullarda temizlik seferberliği

Eyüpsultan’daki okullarda temizlik seferberliği

Eyüpsultan Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasına sayılı gönler kala, ilçedeki okullarda temizlik seferberliği başlattı.

Mahalle Buluşmaları'nda komşularımızla bir araya geliyoruz

Mahalle Buluşmaları’nda komşularımızla bir araya geliyoruz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Mahalle Buluşmaları”nda ilçedeki komşularıyla buluşarak görüş, öneri ve taleplerini dinleyecek.

Medikal malzeme yardımlarımız devam ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile komşularımızdan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.

5 yıllık yol haritamızı komşularımızla birlikte oluşturuyoruz

“Gelin Eyüpsultan’ın geleceğini birlikte inşa edelim” sloganıyla yola çıkan Eyüpsultan Belediyesi Dr. Mithat Bülent Özmen, gelecek 5 yılda atılacak adımlar ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili yol haritasını Eyüpsultanlılarla birlikte oluşturuyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden ücretsiz diyetisyen hizmeti

Eyüpsultan Belediyesi’nden ücretsiz diyetisyen hizmeti

İlçe genelinde yaşayan her bireyin sağlıklı yaşamı ve gelişimine destek olan Eyüpsultan Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gece Pazarı Zalpaşa Külliyesi önünde sona erdi

El emeğini sanata dönüştüren kadınların ürünlerini pazarla ve tüketiciyle buluşturan Eyüpsultan Belediyesi El Emeği Ürünleri Gece Pazarı, Zal Mahmud Paşa Külliyesi önünde sona erdi.

ESMEK'ler usta öğreticilerini arıyor

Eyüpsultan Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nın (ESMEK) 2024-2025 eğitim dönemi için usta öğretici başvuruları başladı.

Çocuklar için ücretsiz diş muayenesi

Eyüpsultan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan'ın geleceğini birlikte hazırlıyoruz

Eyüpsultan’ın geleceğini birlikte hazırlıyoruz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen göreve geldiği günden itibaren, katılımcı, demokratik ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Eyüpsultan’ın geleceğine yön vermek için kolları sıvadı.

ESİM istihdam sağlamaya devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi, ilçede yaşayan vatandaşların istihdamına katkı sunmaya devam ediyor.