Haluk Levent'den Eyüpsultan'da dev konser

Rock müziğin efsane isimlerinden Haluk Levent, Eyüpsultan’da muhteşem bir halk konserine imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği Haluk Levent konserine on binlerce İstanbullu akın etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşlar konser alanına HES kodu ile alındı.

Konser; Eyüpsultan’daki yapılan çalışmalar, projeler ve hizmetlerin yer aldığı tanıtım filmi ile başladı.

Haluk Levent ile hayranlarını bir araya getiren unutulmaz gecenin mimarı Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, konser öncesinde gelen misafirlere şu sözlerle seslendi:

"SİZLER HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ"

"Tanıtım filmimizde izlediniz, gördünüz. Onun için ben bir şey anlatmıyorum. Eyüpsultan’a hizmet vermeye devam edeceğiz. Çünkü sizler en iyisini hak ediyorsunuz, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız sonsuz teşekkürler. Otuz aydır konser yapamadık aslında geçen sene yapacaktık pandemi nedeniyle yapamadık.

OTUZ AY’DA, OTUZ ESER”

Otuz aydır otuz eserle bugün huzurlarınızdayız. Bundan sonra yine büyük eserlerle huzurlarınıza geleceğiz. Spor salonumuz ve okul inşaatlarımız devam ediyor. Herkesi tekli eğitime geçirip sınıf sayılarını otuz altının altına düşüreceğiz, Matematik Evi'ni açtık. Topçular havuzunu da haftaya açacağız. Akşemsettin ve Kemerburgaz tesislerinin açılışını da önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz. Eyüpspor 1. Lige çıktı, Alibeyköyspor'un da 3. Lige çıkması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonra ki dönemde yine hep beraber daha güzel, daha büyük projelerle huzurlarınızda olacağız diyorum ve sanatçımızla sizleri başbaşa bırakıyorum"

Konserde Haluk Levent’i gecenin başından sonuna dek yalnız bırakmayan izleyiciler, EKSM'yi alkışlarla çınlattı. Sahneye ilk çıktığı günden bugüne kadar söylediği tüm şarkılardan zengin bir repertuar hazırlayan Haluk Levent, yaklaşık 20 şarkı söyleyerek dinleyenlerini müziğe doyurdu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız