Hizmet Vatandaşın Ayağına Götürülüyor

Eyüpsultan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü vatandaşların ve sokağa çıkamayacak durumda rahatsızlıkları bulunan vergi mükellefi vatandaşların evlerine kadar giderek hizmet veriyor.

Talebini telefon ya da Beyaz Masa aracılığı ile ulaştıran 65 yaş üstü vatandaşların vergi tahsilat işlemleri, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personel ile lokasyon adres sistemiyle kendilerine ulaşılarak, ödemeleri alınıyor ve tahsilat makbuzları işlemi gerçekleştirdikten sonra kendilerine veriliyor.

Yapılandırma Taksidi, 2020 Emlak Vergisi 1. Taksidi, İş Yeri Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksidi ile İlan Reklam Vergisi 1. Taksidi için ödemeleri 1 Haziran Pazartesi günü sona eriyor.

Eyüpsultan Belediye Hizmet Binasına gelerek vergilerini ödemek isteyen vatandaşların herhangi bir aksaklık yaşamamaları için sağlıklı yaşam, etkin tedbirler kapsamında oldukça titizlikle hizmet veriliyor.

Vergisini ödemek isteyen vatandaşlar Mali Hizmetler Müdürlüğü katında, maskelerini takmış olarak sosyal mesafeye uygun sıraya giriyorlar. Hizmet binasına gelen vatandaşlara kolonya ikramı yapılarak hızlı ve etkin hizmet anlayışı ile vergilerini öderken memnuniyetle ayrılıyorlar.

Vezne önlerinde ise yine sosyal mesafe kuralına uygun olarak, sıra numarası gelen vatandaşlar mesafeli ve sıralı olarak hiçbir aksaklık yaşamadan sorunsuz şekilde vergilerini ödüyorlar.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız