30 ayda 30 eser tanıtım gezileri devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi 30 ayda yapılan 30 eseri ilçedeki tüm vatandaşlara yakından tanıtıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in 30 ayda ilçeye kazandırdığı 30 eserin, hizmete sunulan projelerin bir kısmını tanıtım gezileriyle vatandaşlarla buluşturuyor.

Gezi programında Akşemsettin Yüzme Havuzu, Sosyal Market, Şefkat Eli Mağazası, Eyüpsultan Belediyesi Akademisi ve Anaokulu, Kemerburgaz Kültür ve Sanat Merkezi, Bağımsızlık Köyü, Matematik evi ve Çiftalan Plajını, vatandaşlar yerinde tanıma ve gezme imkanı buluyor.

"HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ PROJELER"

Gezi programında Şefkat Eli Mağazası ziyaretinde, mağazanın açılış amacından oldukça etkilenen Hülya Çelik duygularını şu sözlerle ifade ediyor:

"Şefkateli mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim desteği veriliyormuş çok etkilendim. Projelerin yapılış amacını yerinde görüp incelemek, gözlemlemek çok güzel iyi ki gelmişim. Bundan sonra bende elimden geldiği kadarıyla mağazaya bağışta bulunacağım.Belediye Başkanımız Deniz Köken’e çok teşekkür ediyorum bunlar çok kıymetli projeler"

Kadınlara ve kadın girişimcilere her daim destek veren ve açılış amacı kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesini hedefleyen Eyüp Sultan Mesleki Eğitim Kurslarına ilgi, gezi programında oldukça yoğundu.

"KADINLARA, ÇOCUKLARA VE GENÇLERE VERİLEN DEĞER ORTADA"

Başkan Deniz Köken’in kadınlara, gençlere ve çocuklara verdiği değere vurgu yapan Saliha Serkek şunları söyledi:

"Göreve geldiği günden beri kadınlara , çocuklara ve gençlere verdiği değer yaptığı hizmetlerle fark ediliyor. Bunu için çok teşekkür ediyorum.Esmekler sayesinde birçok kadın meslek sahibi olabiliyor. İyi ki Eyüpsultanlıyız gerçekten çok mutluluk verici"

İstanbul'da bir ilk olan ve Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretci akınına uğrayan Matematik evi ise her yaş grubunun ilgisini çekiyor.

"HERKES MATEMATİĞİ SEVEBİLECEK"

Geziye katılan Ortaokul öğrencisi Ümmühan Zengin Matematik Evi’nin harika bir yer olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Matematik Evi çok eğlenceli bir yer. Matematiği sevmeyenlerin bile buraya gelince fikirlerinin değişebileceğini düşünüyorum. Bence burada herkes matematiği çok sevecek.Böyle bir yeri bize kazandırdığı için Deniz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum"

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız