Eyüpsultan'a değer katmaya devam ediyoruz: İhsaniye Parkı ve Işıklar Halı sahasını hizmete açtık

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden itibaren mahalleleri gezerek, yerinde tespitlerde bulunup, Eyüpsultan’ın yaşam kalitesini arttıran, değer katan projelere imza atmaya devam ediyor.

İlçe sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Başkan Deniz Köken, bu kapsamda İhsaniye Mahallesinde çocuk parkı ve Işıklar Mahallesinde ise halı saha hizmete açtı.

İlk olarak AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyıla İhsaniye Parkı’nın açılışı yapıldı.

İHSANİYE MAHALLESİ DAHA DA ÖNEM KAZANACAK”

Açılışta konuşan Başkan Deniz Köken, yakın zamanda açılacak metro hattıyla birlikte İhsaniye Mahallesi’nin daha da önem kazanacağını vurgulayarak şunları söyledi:

"Projeler ürettik, projelerimizin imarlarını, inşaatlarını tamamladık, şimdi de her hafta bir yerde açılışlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yedi ay içinde hizmete açacaklarımızın bir kataloğunu hazırlayıp sizlerle paylaşacağız. Cumhurbaşkanımıza 41 ayda 41 eser açtırdık ama bundan sonra da yaptıklarımızın her hafta açılışını yapmaya devam edeceğiz inşallah. Biz uzun vadeli çalışmalarımızı ayrı yapıyoruz, kısa vadeli çalışmalarımızı da böyle araya koyarak sizlerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki dönemimizde de yine büyük açılışlarda bir araya geleceğiz. Bu bölge önemli bir yer haline geldi. Yakın zamanda Mecidiyeköy, 3. Havalimanı metro hattı açılacak inşallah. Buradan da bir metro geçecek ve Türkiye’nin en hızlı metrosu olacak. Metronun da gelmesiyle daha farklı bir İhsaniye daha farklı bir Işıklar göreceğiz. Parkımız İhsaniye’ye hayırlı olsun"

ÇALIŞMALARIMIZI KÖYLERİMİZİ KORUYACAK ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Başkan Deniz Köken ikinci açılışı ise Işıklar Mahallesi’nde yaptı. Işıklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 434 metrekare büyüklüğündeki Işıklar Halı Sahası’nın hizmete açan Başkan Deniz Köken, "Biz her bölgede birşeyler yaparak devam etmeye çalışıyoruz. Üç yıl içinde nereye ne yapacağımızı açıklamıştık. Ama arada sizleri dinledikten sonra da yapılması gereken işler vardı. Bu bölgede de bu tür ihtiyaçlar var. Burada yaşam var hayat var. Köyleri çok fazla abartmadan sosyal statüleri giderilerek, nüfusunu çok fazla artırmadan ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Çünkü Anadolu’da bu köylerden çok var ama İstanbul’da az var. O yüzden buranın imarını yaparken korunmaya ve değerini yitirmeyecek şekilde büyümesini sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız için de yaşam alanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu halı sahamızda bunlardan birisi, herkese hayırlı olsun diyorum" dedi.

Başkan Deniz Köken, kurdela kesiminin ardından ise sahada gençlerle birlikte futbol oynayarak maçın başlama vuruşunu yaptı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız