İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Yemek

Eyüpsultan Belediyesi Koronavirüse karşı tedbirler alırken, özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin bu süreçte mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, rutin çalışmalarına devam ederken, virüs nedeniyle bu hizmetlerini arttırıp yenilerini de ekleyerek vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmıyor.

“HER GÜN 350 AİLEYE SICAK YEMEK”

Her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, bu zor günlerde de sıcak yemek dağıtımına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Koronovirüs öncesi ihtiyaç sahibi ailelere öğle ve akşam olmak üzere günde iki öğün sıcak yemek veren Eyüpsultan Belediyesi, virüs sonrası ise sıcak yemek ulaştırdığı hane sayısını arttırarak hizmete devam ediyor.

İlçede her gün 350 aileye sıcak yemek ulaştıran ekipler her eve 3 çeşit sıcak yemek bırakarak onların mağdur olmamaları adına özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.