Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri velileri, sergi

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri velileri, sanat atölyelerinde aldıkları eğitim sonrasında ortaya koydukları ürünleri İsfanbul Alışveriş Merkezi’nde sergilediler.

"Simurg Veli Atölyeleri Sanat Sergisi", 6-7-8 Aralık tarihlerinde İstanbullu sanatseverlerle buluştu. Sergi, büyük ilgi gördü.

Eyüpsultan Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’nde 14 farklı sanat alanında velilere eğitim veriliyor.

İsfanbul Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen, resim, minyatür, ebru, filografi ve takı tasarımından oluşan yaklaşık 200 eserin sergilendiği etkinliğe Eyüpsultanlılar yoğun ilgi gösterdi.

El emeği göz nuru ürünlerini sergileyen veliler, hem sanatla ilgilenirken, hem de maddi gelir elde ediyorlar.

Veliler, sanat sergisine desteklerinden dolayı Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'e teşekkür etti.