ISO 9001 ve TS ISO 10002 Denetimleri Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi’nde, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi TS ISO 10002 denetimleri devam ediyor.

Cuma günü sona erecek denetim çalışmalarının ikinci gününde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Eda Çaçtaş, Birim Müdürleri ile ISO 9001 ve TS ISO 10002 denetmenleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Eda Çaçtaş toplantı öncesi bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Bu işe gerçekten gönül koyduk. Bu noktada fayda sağlayacak her türlü yapıcı eleştiri doğrultusunda kendimizi geliştireceğiz. Bize yapacağınız dönüşlerle birlikte ilgili müdür arkadaşlarımızla görüşmeler yapacağız, faaliyetlerin düzenlenmesi için çaba harcayacağız.” dedi.

Toplantıda denetmenler adına açıklamada bulunan Başdenetçi Elif Özkök ise, yapacakları çalışmada gizlilik ilkeleri, gözlem, tetkik, denetimler ve değerlendirmelerin nasıl yapılacağı ile çalışma prensipleri hakkında bilgi verdi.