ESİM umut oluyor, yüzleri güldürüyor

Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM), Eyüpsultanlı iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in göreve geldiği günden itibaren çalışmalarına hız kazandıran ESİM, ilçede yaşayan iş arayan vatandaşlara, özel sektörde ve farklı iş kollarında iş imkanı sağlıyor.

5 BİN 457 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

Eyüpsultan İstihdam Merkezi'nin çalışmaları neticesinde, 42 ayda işe yerleştirilen vatandaş sayısı 5 bin 457 oldu.

"5 YILDA 5 BİN İSTİHDAM SÖZÜMÜZ VARDI, BU RAKAMI GEÇTİK"

Eyüpsultan İstihdam Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan ve özel bir firmanın güvenlik görevlisi alımı için mülakata katılan vatandaşlarla da görüşen Belediye Başkanı Deniz Köken, "Seçim öncesi 5 yılda 5 bin istihdam sözümüz vardı, 3.5 yıl yani 42 ayda özel sektörde sağladığımız istihdam sayısı 5 bin 457 oldu. Söz verdiğimiz rakamı da geçmiş olsun ayrı bir mutluluk tabi. Bugün de burada yine şahit oldum, arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyor. İşverenler ve iş arayan vatandaşlarımızın arasında köprü olmaya devam edeceğiz, durmak yok" dedi.

İSTİHDAM MERKEZİ'NE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Eyüpsultan İstihdam Merkezi, Eyüpsultan'da ikamet eden ve iş arayan her vatandaşımıza hizmet veriyor. İş arayışında olan vatandaşlarımız, 4401546 ve 05382774538 numaralı telefonlardan bilgi alabilir.

İş arayış sürecinin başlaması ve mülakat evresine geçiş için adayların Düğmeciler Caddesi’nde bulunan merkezimize gelip özgeçmiş formu doldurmaları gerekiyor.

SOSYAL MEDYADAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ

Öte yandan iş arayan adayların iş imkanlarına daha kolay erişebilmesi ve şeffaflık için sosyal medyada da ilanlar yayınlanıyor. İstihdam Merkezi adıyla Instagram'da aktif olarak iş ilanları paylaşılıyor, gerekli bilgiler vatandaşlarla paylaşılıyor.

Takip etmek için TIKLAYINIZ.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız