Karadolap Kültür Evi'ni açtık

“Eyüpsultan’a Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda toplumun her kesimine hitap eden sosyal, kültürel, sportif ve eğitsel yaşam alanları ile buluşturan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, son olarak Karadolap Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Bilgi Evi olarak hizmet verecek olan Karadolap Kültür Evi’nin açılışında konuşan Başkan Deniz Köken, “Çocuklarımızın gelecekte yazılım çağını yakalayabilmeleri konusunda ciddi bir altyapı hazırlamış oluyoruz. Bizler gayret edeceğiz sizler talep edeceksiniz ve bu bölgede olan imkanları biraraya getirerek daha güzel bir Eyüpsultan için el birliğiyle hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için olacaktır” dedi.

BÖLGEMİZE YENİ DİL EVLERİ AÇACAĞIZ”

Açılışı yapılan Karadolap Kültür Evi’nin 550 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Deniz Köken, “Eski yer 230 kişi kapasiteye sahipti burası biraz daha yoğun bir şekilde kullanılabilecek bir alan haline geldi. Eski yeri de tadilattan geçirip Dil Evi açacağız. Dil konusunu da bizim çözmemiz lazım. Eyüpsultan bölgesinde bir Dil Evimiz var, bir de Alibeyköy Osmanlı Parkı’nın içinde ileriki aşamada düşünüyoruz. Yabancı dil konusunu liseyi bitirmeden çözebileceğimiz bir ortamı bölgemizde oluşturmak için uğraşacağız. Karadolap Kültür Evi bu bölgeye yakıştı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Deniz Köken açılış sonrası Karadolap Kültür Ev’ni gezip, çocuklarla sohbet edip, masa tenisi oynadı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ROBOT OKULU, SANAT AKADEMİ VE DİL EVİ

Karadolap Mahallesi Zeytin Sokak’ta açılan Karadolap Kültür Evi’nde İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca eğitimlerinin verileceği Dil Evi, robotik kodlama, dijital oyun tasarımı, 3 boyutlu tasarım, nanoteknoloji eğitimleri için Robot Okulu, Sanat Akademi ve Bilgi Evi bulunuyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız