Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, kitap kafe, proje, Kemerburgaz

Çalışma felsefesini “Kolay şehir, mutlu insan” sloganı üzerine kurarak, gençlere yönelik çalışmalara öncelik veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, kitap kafe projesinin ilkini Kemerburgaz’da gerçekleştiriyor.

TARİHİ ESER RESTORE EDİLEREK KİTAP KAFE OLUYOR

Eyüpsultan Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Kemerburgaz Sivil Savunma Binası kitap kafeye dönüştürülüyor.

Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan ikinci sınıf tarihi eser konumundaki Sivil Savunma Binası restore edilerek yeniden işlevlendiriliyor.

Yakında Kitap Kafe olarak Eyüpsultanlıların hizmetine sunulacak merkezde, gençler hem kitap okuma hem de kafeden yararlanma imkânı bulacak.

506 metrekare alana sahip olacak kafede gençler arkadaşlarıyla buluşup hoşça vakit geçirebilecek.

Kitap Kafe projesinin Kemerburgaz’ın ardından diğer mahallelerde de gerçekleştirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.