Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından, 81 il valiliğine gönderilen "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" konulu genelge doğrultusunda, ülke genelinde, salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisi gerçekleştirildi.

Denetimlerde tüm yaşam alanlarında en kapsamlı Kovid-19 tedbirleri denetimi yapıldı.

Genelge kapsamında Eyüpsultan’da da işyerleri, pazar yerleri, fırın, pastane, lokanta, restoran, kahvehane ve eczaneler denetlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Çakır’ın da katıldığı denetimlerde, Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19’a karşı sosyal mesafe, maske ve hijyen gibi gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığını inceledi.

Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirlerle belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların, gerekse vatandaşların bilinçlendirilmeleri ve tedbirler ile kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimler kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde gerçekleştirilecek.