Eyüpsultan Belediyesi, facebook, canlı, Bil Kazan, yarışma, Melikşah Tutoğlu

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı facebooktan her perşembe saat 20:30’da canlı olarak yayınlanan “Bil Kazan” adlı yarışma programına katılarak hediye kazanan Melikşah Tutoğlu, küçük yaşına rağmen büyük işler başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde kazandığı hediyelerini teslim etmeye giden belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, ilginç hayat hikâyesi olan Melikşah’la tanıştı.

Önemli hastalığına rağmen hayata sıkı sıkıya tutunan Melikşah’ın en büyük destekçisi ise annesi Gülşah hanım ve evde bulunan yol arkadaşı Blue Milk isimli sevimli kedisi…

Spora olan ilgisiyle dikkat çeken Melikşah Tutoğlu, birçok alanda derece yapmış ve madalyalar kazanmış.

Henüz 13 yaşında olan ve hastalığına rağmen spor yapmayı çok sevdiğini söyleyen Tutoğlu, evde de annesi Gülşah hanıma birçok konuda yardımcı oluyor.

Çırçır Şehit Murat Taş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan Melikşah, okulunda da oldukça başarılı ve hem öğretmenleri hem de arkadaşları tarafından çok seviliyor…

Bil Kazan Yarışması’ndan kazandığı hediyeleri teslim etmeye giden ekiple sohbet eden Melikşah, en büyük isteğinin “akıllı bir bileklik” olduğunu söylemişti.

Bil Kazan ekibi, azmi, başarısı ve çalışkanlığı ile yaşıtlarına örnek olan Melikşah’ın bu isteğini Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le paylaştı. Başkan Köken de Melikşah’ın bu arzusunu yerine getirerek ona bir bileklik hediye etti.

Akıllı bileklik hediyesini aldığında çok mutlu olan Melikşah, “Bu akıllı bileklik gerçekten benim çok işime yarayacak. Yarışmalara katılıyorum burada nabız ölçecek, adım sayacak ve kısacası sağlık verilerimi tutacak bir yol arkadaşım olacak. İsteğimi kırmayıp hediyeyi gönderen Belediye Başkanımız Deniz Köken’e çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız