Kurban etlerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz

Eyüpsultan Belediyesi bu yıl “Kurban et, şükür et, ikram et” sloganı ile kurbanını kesen vatandaşların etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, kestiği kurbandan bağış yapmak isteyen vatandaşlar için Kemerburgaz’da bulunan Sütçü Yusuf Çiftliği ve Alibeyköy Çobançeşme Çiftliği’nde standlar kurdu. Standlara gelerek kestiği kurbanından vermek istediği miktarı veya payını söyleyen vatandaşların etleri bayramın 1. 2. ve 3. günü Eyüpsultan Belediyesi ekipleri tarafından özel poşetlere konularak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Yine kestiği kurbanından bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar belirlenen üç iletişim numarasından Eyüpsultan Belediyesi yetkililerine ulaştıkları takdirde kurban etleri bulundukları bölgeden alınarak en yakın mahallede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.

Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar 0549 794 73 50 – 0538 963 25 60 – 0537 655 03 40 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.