Başkan Deniz Köken'den lise son öğrencilerine eğitim desteği

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin eğitimlerine destek olmak amacıyla 500 TL eğitime destek paylarını vermeye başlıyor.

Eğitim destekleri, Eyüpsultan sınırları içerisinde bulunan MEB'e bağlı tüm liselerin son sınıfında okuyan 3 bin 237 öğrenci ile Eyüpsultan’da ikamet edip farklı ilçelerdeki liselerin son sınıflarında okuyan yaklaşık 900 öğrenciye veriliyor.

Başkan Deniz Köken eğitime destek paylarını, okulları ziyaret ederek öğrencilere bizzat kendi dağıtacak.

Eğitime destek paylarının dağıtımı 13 Ocak Perşembe günü Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla başlayacak.

HER ZAMAN GENÇLİĞİMİZİN YANINDA DURACAĞIZ”

Başkan Deniz Köken öğrencilere verdiği destekle ilgili değerlendirmede bulunarak, "Eyüpsultan'da yaşayan lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlattığımız eğitime destek payı dağıtımına devam ediyoruz. Biz, her zaman gençliğimizin yanında duracağız" dedi.