Lise son sınıf öğrencilerine eğitim destek payları verildi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin eğitimlerine destek olmak amacıyla 750 TL eğitime destek payı verdi.

Eğitime destek payları, Eyüpsultan’da ikamet eden Açık Öğretim Lisesi son sınıfta okuyan öğrencilere, Eyüpsultan’da bulunan liselerin son sınıflarında okuyan öğrencilere ve Eyüpsultan’da ikamet edip ilçe dışındaki liselerin son sınıflarında okuyan öğrencilere verildi.

Başkan Deniz Köken, ilçede bulunan tüm liselerin son sınıf öğrencilerine, okullarda düzenlenen programlarla eğitime destek paylarını verdi.

Son olarak Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir program düzenlendi. Başkan Deniz Köken düzenlenen programda, Açık Öğretim Lisesi son sınıf öğrencilerine, ilçede ikamet edip ilçe dışında lise son sınıfta okuyan öğrencilere eğitime destek paylarını verdi.

Düzenlenen programla bu eğitim – öğretim sezonu için eğitim desteği programları sona erdi.

ÖĞRENCİLER EĞİTİM DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Tüm öğrenciler yapılan eğitim desteğinden çok memnun olduklarını belirterek Başkan Deniz Köken’e teşekkür ettiler.