Merkez Mahallesi pırıl pırıl oldu

Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara daha konforlu daha sağlıklı yaşam alanları sunmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, her yıl olduğu gibi bu yıl da haziran ayında başlayan ve tüm ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen fiziki tarama çalışmaları Merkez Mahallesi’nde devam etti.

Çalışmalara Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken adına Başkan Yardımcıları Bayram Ali Özaslan, Cevdet Yıldız ve Muhammet Çakır katılarak incelemelerde bulundular.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalarda yollar asfaltlanıyor, yıkanıyor, süpürülüyor, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalar kapsamında parklarda ve yeşil alanlarda bulunan otlar biçilip, çalılar budanırken, larva, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama da yapılıyor.