Miraç Kandili'nde pilav ve lokma ikramı

Eyüpsultan Belediyesi, Miraç kandilinde, ilçe genelinde farklı noktalarda vatandaşlara lokma ve etli pilav ikramlarında bulundu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Miraç Kandili’ni, Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde idrak etmek için Eyüp Sultan'a gelen vatandaşlara akşam namazı sonrası etli pilav ikram etti.

Eyüp Sultan Meydanı’nda yapılan etli pilav ikramının haricinde Kemerburgaz, Alibeyköy, Akşemsettin, Yeşilpınar, Nişanca ve Rami’de lokma ikramları oldu.

Başkan Deniz Köken de ikramların yapıldığı noktaları ziyaret ederek vatandaşlara lokma ikramında bulundu, kandillerini kutladı.

Başkan Deniz Köken Miraç Kandili ve yapılan ikramlarla ilgili, “Eyüp Sultan Camiinde pilav ve ilçemizin farklı noktalarında lokma ikramında bulunduk. Allah kabul etsin, bu mübarek Miraç Kandili gecesinde dualarımız kabul olsun. Dualarda buluşmak temennisiyle. Miraç Kandilimiz mübarek olsun” dedi.