Nişanca, Defterdar, Mahalle, Gönül Sofrası, iftar, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı Eyüpsultan’da, “Selam” sloganıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programlarında, mahalle sakinlerini gönül sofralarında buluşturuyor.

İftar sofralarında bir araya gelen genç yaşlı tüm mahalle sakinleri, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyorlar.

Nişanca Mahallesi, Münzevi Cami bahçesinde kurulan iftar sofrasında, Nişanca ve Defterdar Mahallesi sakinleri birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in de katılımıyla düzenlenen Nişanca ve Defterdar Mahalle İftarında vatandaşlar kendilerine ikram edilen sıcak yemeklerle oruçlarını açtılar.

1600 kişinin gönül sofrasında orucunu açtığı iftar programında, Grup Neva da tasavvuf müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. İftar öncesi Başkan Deniz Köken, masaları dolaşarak tek tek vatandaşları selamladı.

Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğunu belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şunları söyledi:

"Arınma ayı olan Ramazan’ın yarısına geldik. Mübarek Kadir Gecesi’ne de yakında kavuşacağız inşallah. Allah bizleri Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde ihya edenlerden eylesin. Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun."

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız