Nişanca ve Defterdar'da temizlik ve dezenfekte çalışması

Eyüpsultan Belediyesi’nin Koronavirüse karşı sürdürdüğü temizlik seferberliği kısıtlama günlerinde de hız kesmeden devam ediyor. İlçe, cadde cadde, sokak sokak tazyikli su ve özel solüsyonlarla yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Ekipler bu kapsamda Nişanca ve Defterdar Mahallelelerinde, temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfeksiyon ekibi, iş yerleri, bina girişleri, daire kapıları, merdiven trabzanları, parkları dezenfekte etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bir büyük ve bir küçük yıkama tankeri, bir süpürme aracı ve çöp konteyner aracı ile başlattığı çalışmalar kapsamında cadde ve sokakları, çöp konteynerlerini tazyikli suyla yıkadılar.

Eyüpsultan Belediyesi'nin yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları ilçe genelinde ara vermeden devam edecek.