Orman yangınlarına müdahale için basınçlı su tankeri gönderdik

Eyüpsultan Belediyesi, orman yangınlarına müdahalede görev yapmak üzere, üzerinde tazyikli su sıkma sistemi bulunan su tankerini Antalya’ya gönderdi.

Eyüpsultan Belediyesi konu ile ilgili olarak AFAD ile iletişime geçti.

Ardından, orman yangınları ile mücadelede destek olmak amacıyla, belediye bünyesinde bulunan ve yangın söndürmede kullanılabilecek özelliklere sahip su tankerini personeliyle birlikte Antalya’ya gönderdi.

8 TON SU ALIYOR, ÇABUK DOLUYOR

Tanker yangın söndürebiliyor ve 8 ton su alıyor. Vakumlu su aldığı için vakit kaybetmeden dolumu çabuk gerçekleşiyor.

100 METRE TAZYİKİ BULUNUYOR

Yüksek basınçlı su sıkma sistemi bulunan tankerin 100 metre tazyik istikameti bulunuyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken konu ile ilgili olarak: “Üzerimize düşen ne varsa yapacağız, bu zor günleri de hep birlikte aşacağız.” açıklamasını yaptı.