PARDUS yarışmasında Eyüpsultan Belediyesi'nden jüri üyesi

Türkiye Açık Kaynak Platformu tarafından PARDUS'un yaygınlaştırılması amacıyla "Çevrimiçi Pardus Yarışması" düzenleniyor.

19 – 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada katılımcıların PARDUS ile ilgili hazırlayacağı projeler yarışacak.

Yarışmada jüri tarafından; teknoloji, yaratıcılık - inovasyon - proje yönetimi ve sunum ana başlıkları kapsamında 100 puan üzerinden değerlendirmeler yapılacak.

JÜRİDE EYÜPSULTAN BELEDİYESİ SİSTEM VE AĞ YÖNETİCİSİ DE GÖREV ALIYOR

Yarışmanın jüri üyeleri arasında Eyüpsultan Belediyesi Sistem ve Ağ Yöneticisi görevini sürdüren ve PARDUS Dönüşüm Projesini yöneten Hüseyin Güç de yer alıyor.

Hüseyin Güç yaklaşık 25 yıldır Windows ve linux sistemlerinin kurulumu, yapılandırılması, yönetimi ve bakımı dahil olmak üzere birden fazla sistem üzerinde çalışıyor.

Güç’ün bulunduğu jüride ayrıca Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sistem Yönetimi ve Bilgi Güvenliği Dairesi Başkanı M. Fatih Uluçam, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ecir Uğur Küçüksille, Binalyze Şirketinde Kıdemli Yazılım Mimarı Erhan Yakut, Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Göktürk ve ürün analiz firması Countly kurucularından Dr. Görkem Çetin de görev alıyor.

Yarışma; kullanıcı deneyimini iyileştirmek, akıllı tahta uygulamaları geliştirmek, eğitim: Temel formasyon uygulamaları geliştirmek, antivirüs yönetim arayüzleri geliştirmek, GTK Tabanlı uygulama mağazaları oluşturmak, elektron tabanlı - sistem altyapısı oluşturmak, QEMU için arayüz yazılımı geliştirmek, QT, Electron, GTK uygulamaları geliştirmek gibi amaçları içeriyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız