Eyüpsultan Belediye personeline TS ISO 10002 ve 31000 eğitimi verildi

Eyüpsultan Belediyesi’nde yürütülen Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi ve TS ISO 31000 Risk Yönetimi Sistemlerine yönelik Kalite Geliştirme ekibinde yer alan personele Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belgelendirme eğitimi verildi.

Eğitimler 13 - 16 Eylül 2021 tarihlerinde, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

TS ISO 31000 Risk Yönetimi Sistemi eğitiminde herhangi karakterdeki bir riski sistematik, şeffaf ve güvenilir bir şekilde, kapsam ve içerik dahilinde yönetmek için prensipler ve genel esaslar anlatıldı.

TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi eğitiminde ise geri bildirime (şikayetler dahil) açık olan vatandaş odaklı bir ortamın oluşturulması ve vatandaşa yönelik hizmetin iyileştirilmesi ile ilgili yönetim taahhütlerinin yerine getirilmesine yönelik bilgiler verildi.

Eğitimler 27-30 Eylül 2021 tarihlerinde de devam edecek.