Eyüpsultan Belediyesi, gönül sofraları, Pirinççi Mahallesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Ramazanda Eyüpsultan Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu gönül sofralarında binlerce kişi buluştu.

Pirinççi Mahallesi'ndeki bin kişilik gönül sofrasında bir araya gelen vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediler.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de iftarını Pirinççi Mahallesi'nde kurulan Gönül Sofrasında vatandaşlarla birlikte yaptı.

Pirinççi Mahallesi'nde düzenlenen iftara Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanı eski bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç̧ ile AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit de katıldı.

İftarda vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deniz Köken sözlerine, Cumhurbaşkanımızın Pirinççi Mahallesi sakinlerine selamını ileterek başladı.

Sonrasında ise, yarınlarda daha iyi hizmet vermek için mahalleliden desteğini beklediğini belirten Başkan Deniz Köken, şöyle devam etti:

“Pirinççi Mahalleliler bizim can dostlarımız. Tam destekçimiz. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin, ulaşacağımız bayramı da şimdiden mübarek etsin diyorum. İnşallah Pirinççi’nin sorunlarını da hızlı bir şekilde çözeceğiz."

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız