Rami Kuru Gıda Hali Temizlenip Dezenfekte Edildi

Eyüpsultan Belediyesi’nin Korona virüse karşı sürdürdüğü temizlik seferberliği devam ediyor. İlçe, cadde cadde, sokak sokak yıkanıyor temizleniyor ve ilaçlı sularla dezenfekte ediliyor.

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün (22 Mart Pazar) Rami Kuru Gıda Halini komple temizleyerek dezenfekte ettiler.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda, İstanbul’un kuru gıda ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan hal, baştan aşağı temizlendi.

Tankerler önce tüm hali tazyikli suyla yıkadılar, ardından süpürge araçları yolları süpürdü, çöp konternerleri yıkandı ve dezenfekte edildi. Son olarak da dezenfeksiyon ekipleri Rami Gıda Halini ilaçlı sularla dezenfekte etti. Eyüpsultan Belediyesi’nin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları hiç ara verilmeden her gün devam edecek.