Rami'de Moral Konseri

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Eyüpsultanlılara moral vermek, destek olmak, yanlarında olduğunu ifade etmek için düzenlediği moral konserlerine devam ediyor.

“Moralimizi Yüksek Tutalım, Tedbirlere Uyarak Bu Süreci Atlatalım” sloganıyla Eyüpsultan Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Rami’de de “Moral Konseri” verildi.

Bandistanbul Orkestrası Rami’de cadde cadde, sokak sokak dolaşarak hareketli, eğlenceli şarkılar çalarken, bandonun seslendirdirdiği şarkılara vatandaşlar büyük bir coşkuyla eşlik ettiler.

Evlerinin camlarından, balkonlarından bandonun çaldığı şarkılara alkışlarla eşlik eden mahalle sakinleri, uzun süredir evlerinden çıkamamanın verdiği stresi üzerlerinden atarak moral depoladılar.

İlginin yoğun olduğu konseri bazı vatandaşlar cep telefonlarına kaydettiler.

Konser sırasında sık sık “Bizler sizler mutlu olun diye sokaklardayız, sizler de lütfen sağlığınız için evde kalın Türkiye, evde kalın Eyüpsultan.” anonsları yapıldı.

Vatandaşlar; sağlık çalışanlarına, Eyüpsultan Belediyesi Zabıta ekiplerine, Eyüpsultan Belediyesi çalışanlarına ve bando üyelerine alkışlarla teşekkür ettiler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız