Restoran, Kafe, Pastane, Kıraathane ve Dernek Lokalleri Dezenfekte Ediliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, normalleşme süreci kapsamında atılacak olan adımlarla ilgili açıklama yaparak, 1 Haziran tarihi itibari ile restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmelerin belirlenen kurallar dahilinde saat 22:00’ye kadar hizmet vermeye başlayacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.

Ekipler, hafta sonu iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını sürdürerek, Eyüpsultan'da 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren vatandaşlara yeniden hizmet verecek olan restoran, kafe, pastane, kıraathane ve dernek lokalleri gibi işletmelerde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Müşterilerin daha hijyenik, daha sağlıklı bir ortamda hizmet alabilmesi için işletmelerde hiçbir ayrıntı gözardı edilmeden, masalar, sandalyeler, tuvaletler de dahil olmak üzere her yer dezenfekte edildi. Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız da yapılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını denetleyerek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız