Robot Okulu öğrencileri Tekno-Girişimci Gençlik Zirvesi'nde

Eyüpsultan Belediyesi Robot Okulu öğrencileri, Erasmus+ Programı Gençlik Diyalogu kapsamında desteklenen ve lise ve üniversite çağındaki genç neslin 21. yüzyıl becerileri doğrultusunda geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan düzenlenen Tekno-Girişimci Gençlik Zirvesi’ne katıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi ortaklığında yürütülen zirvede Robot Okulu öğrencileri Tekno-Girişimci Gençlik Zirvesi’nde girişimcilik projelerini sundular.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen zirvede öğrenciler 4 gün boyunca girişimcilik eğitimi de aldılar.

23-26 Kasım 2021 tarihleri arasında Avlu Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirvede 32 adet stant, 20 atölye yer alırken, 3 seminer ve 3 yarışma düzenlendi.