Sağlık Çalışanlarımızın Yanındayız

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü günden itibaren, büyük bir özveri ile evlerine gitmeden, ailelerinden ayrı kalarak gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza destek olmaya devam ediyor.

TEMİZLİYOR, DEZENFEKTE EDİYORUZ

Eyüpsultan ilçe sınırları içerisinde bulunan Eyüpsultan Devlet Hastanesi, belirli periyodlar halinde Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Dezenfeksiyon ekibi tarafından temizleniyor ve dezenfekte ediliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hastanenin girişlerini tazyikli su ve özel solüsyonlarla temizlerken dezenfeksiyon ekibi ise hastanenin bekleme alanlarında, koridorlarda, tuvaletlerde, ofislerde dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

10 TEMİZLİK PERSONELİMİZİ HASTANEDE GÖREVLENDİRDİK

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 10 personel hastanede temizlik yapmak üzere görevlendirildi. Hastanede görev yapacak olan personel, hastane koridor ve girişlerinde, klinikler, poliklinikler ve hastanenin diğer bölümlerinde rutin olarak temizlik çalışması yapıyor. Hastanenin hijyen ve özel koruma gerektirecek bölümlerinde temizlik yapan personel, hastane şartlarına uygun ekipmanlarla her türlü güvenlik önlemini alarak çalışmalarına devam ediyor.

DOKTORLARIMIZI ENSARİ KONAĞI’NDA MİSAFİR EDİYORUZ

Hastanelerdeki görevlerini yaparken evlerine zamanında gidemeyen, hastane şartlarında yeterli dinlenme ve konaklama imkanı bulamayan 9 doktorumuzu, belediyemizin sosyal tesislerinden Ensari Konağı’nda misafir ediyoruz.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN KUMANYASI BİZDEN

Yoğun çalışma temposu içinde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yemek dağıtıyoruz. Olağanüstü bir tempoda çalışırken o yoğun mesai sırasında kimi zaman yemek yeme fırsatı dahi bulamayan gece çalışan sağlık çalışanlarımıza günlük 100 kişilik kumanya tedarik ediyoruz.

20 BİN ADET YÜZ MASKESİ TEMİN ETTİK

Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde görevli personele ve sağlık çalışanlarımıza virüsle mücadelede büyük önem arz eden 20 bin adet yüz maskesi temin ettik.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız