Şiir Meclisi, Esma Güneş, Fatma Özkaya, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Zal Mahmut Paşa Külliyesi Avlusu’nda düzenlenen Şiir Meclisi programında genç şairler Esma Güneş ve Fatma Özkaya ile şiir üzerine sohbet gerçekleşti.

Raşit Ulaş moderatörlüğünde gerçekleşen programda, ilk şiirini 2017 yılında yazdığını belirten Fatma Özkaya şiire neden yöneldiğini, şiir yazmaya nasıl başladığını anlattı.

Esma Güneş ise şiir yazma süreci ve gelişimini aktararak başladığı konuşmasında her zaman şiirle iç içe olduğunu söyledi.

İlkokul yıllarından itibaren şiire ilgisi olduğunu vurgulayan Güneş, o zamanlarda dahi çok fazla şiir okuduğunu belirtti.

Programda, ilerleyen yıllarda çalışmalarını nasıl sürdüreceklerine de değinen genç şairler, şiir tarzları ve yazma teknikleri üzerine konuşarak kendilerine ait şiirleri okudular.