Siz Evdeyken Can Dostlarımız Bize Emanet

Sokakta yaşayan can dostlarımızı hiçbir zaman unutmayan ve onların beslenme, barınma ve tedavileri konusunda çalışmalar gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle önlemlerini artırdı. İlçe mahallelerinde ve ormanlık alanlarda sokak hayvanları için besleme çalışmaları gerçekleştirildi.

MAMA MAKİNELERİ DOLDURULDU

Koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşlar "Evde Kal" çağrısına uyunca kent sokakları boş kaldı. Besleme yapılamayan sokak hayvanları ise bazı bölgelerde yiyecek bulmakta zorluk çekti. Sokak hayvanlarının yardımına koşan Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri “Siz Evdeyken Can Dostlarımız Bize Emanet” diyerek sokak hayvanlarını besleme çalışması gerçekleştirdi. Belirli noktalara konan mama makineleri mamalarla dolduruldu, sokaklar dolaşılarak can dostlarımız için mama dağıtımı yapıldı.

ORMANLIK ALANLARDA DA BESLEME NOKTALARI OLUŞTURULDU

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan ilçesi dışında kalan yerlerde de mama dağıtım çalışmalarını gerçekleştirdi. Özellikle ormanlık alanlarda yaşayan sokak hayvanlarına günlük 150 kg. mama desteğinde bulunuldu. Yaşamkent, Pirinççi yolu, Göktürk orman, baraj ve eski yolda sokak hayvanları için besleme çalışmaları yapıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün, ilçedeki sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmaları rutin olarak devam edecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız