Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Sivil Toplum Kuruluşları iftar, Eyüpsultan Belediyesi

Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı Eyüpsultan’da, güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, her gün farklı noktalarda düzenlediği iftar programlarında, ilçe sakinlerini gönül sofralarında buluşturuyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan ilçe sınırlarında bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını iftarda ağırladı.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftara katılan Başkan Deniz Köken, masaları tek tek dolaşarak, vatandaşları selamladı.

700 kişinin gönül sofrasında orucunu açtığı iftar programında, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Kastamonulular Derneği, Eyüpsultan Rizeliler Derneği, Çorum Laçin Çamlı Pınar Köyü Derneği, Mahalle Muhtarları, Eyüpsultan Kevser Vakfı, Trabzonlular Derneği, Yozgatlılar Derneği, Malatyalılar Derneği, Eyüp Dostları Vakfı, Eyüpsultan Kulüpler Birliği, Balkan Türkleri Derneği, Erzurumlular Derneği, Ordulular Derneği, Sivas Tozanlı Federasyonu, Rami Rumeli Derneği, Günebakan Derneği, Eyüpsultan Sivaslılar Derneği yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda STK yöneticileri katıldı.

STK'ların görüşlerini önemsediğini her fırsatta dile getiren Köken, iftar programında yaptığı konuşmasında Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

23 Haziran seçimlerinin İstanbul'un fethi kadar önemli olduğunu ifade eden Köken, 31 Mart'ta Eyüpsultan seçimini kazandıklarını, 23 Haziran'da da İstanbul'dan zaferle ayrılacaklarını söyledi.