Topçular, Düğmeciler, mahalle, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan’da, komşulukların, kardeşliklerin pekişmesi için mahallelerde dev gönül sofraları kuruyor.

Vatandaşlar bu gönül sofralarında hep birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de gönül sofralarında vatandaşlarla birlikte iftarını açıyor, vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

Bu kapsamda Düğmeciler ve Topçular Mahallesi sakinleri için düzenlenen iftar programında bin 700 kişilik dev gönül sofrası kuruldu.

Başkan Deniz Köken, iftar sofralarını ziyaret ederek vatandaşları tek tek selamladı, hatırlarını sordu, sohbet etti.

Bu arada fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

İftar öncesi Grup Neva sahne alarak tasavvuf musikisi eserleri seslendirdi. Sonrasında Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN GÖNÜL SOFRASINDA VATANDAŞLARLA ORUCUNU AÇTI

Ardından Başkan Deniz Köken bir konuşma yaparak, “Allah oruçlarımızı kabul eylesin. Bundan sonra kutlayacak olduğumuz hem Kadir Gecesi’ni hem Ramazan Bayramımızı da hayırlı eylesin inşallah. Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Ezanın okunmasıyla birlikte ise hep beraber dualar edilerek oruçlar açıldı.