Topçular'a 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi

Eğitimde, sağlıkta, sporda, sanatta ve sosyal yaşamda insana dokunan, insanı öne çıkaran projeleri bir bir hayat geçiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Topçular Mahallesi'nde yapımını başlattığı Aile Sağlığı Merkezi inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Üç kattan oluşan, bodrum ve zemin katla birlikte 671,5 metrekarelik bir alana kurulacak olan Aile Sağlık Merkezi ve 78,5 metrekarelik bir alana sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi, tamamlandığında bölgede önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak.

AİLE SAĞLIK MERKEZİ'NDE BİRÇOK ÜNİTE BİR ARADA OLACAK

Topçular Aile Sağlığı Merkezi, Aşılama ve Bebek İzleme Hizmetleri, Enjeksiyon-Pansuman Hizmetleri Odası, Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri, Laboratuvar Sonuç -Rapor Hizmetleri Odası, Röntgen Odası, USG Odası, Psikolojik Danışmanlık Odası, Sosyal Hizmetler Danışmanlık Odası, Çocuk Gelişimi Danışmanlık Odası, Sigara Bırakma Polikliniği, Gebe Sağlığı ve İzleme Odası, Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı Odası, Fiziksel Aktivite Koçu, Tbc ve Diğer Bulaşıcı Hasta İzlemi, Aşı-PPD Test Odası gibi birçok üniteden oluşacak.

"VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

Eyüpsultan'da yaşayan herkesi kucaklayan, hayatlarını kolaylaştıran, mutluluğun bir yaşam standardına dönüştüğü projeler hazırladıklarını belirten Başkan Deniz Köken şöyle konuştu:

"Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli projelerimizi zaman kaybetmeden hayata geçirmek için çalışıyoruz. Topçular mahallemizde açacağımız Aile Sağlığı Merkezi de bizim önem verdiğimiz projelerden biri. Eyüpsultan’da yaşayan her vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Birçok sağlık ünitesinin bir arada olduğu Topçular Aile Sağlığı Merkezi açıldığında vatandaşlarımız hastalık ve sağlıkla ilgili problemlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilecekler"

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız