Topçular'da temizlik ve dezenfekte çalışması

Eyüpsultan’da koronavirüs salgını nedeniyle yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Yollar tazyikli suyla yıkanırken, iş yerleri, bina girişleri, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından dezenfekte edildi.

Eyüpsultan Belediyesi, sokaklarda koronavirüs nedeniyle temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, belli aralıklarla yolları yıkarken caddeleri sokakları, parkları, bina girişlerinin en ince ayrıntısına kadar dezenfekte ediyor. Aralıksız süren dezenfekte işlemi bugün de Topçular Mahallesi Özgar Caddesi’nde devam etti. Cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkanırken, iş yerleri, bina girişleri, daire kapıları, merdiven trabzanları, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından dezenfekte edildi.

Öte yandan, Eyüpsultan Belediyesi'nin yıkama ve dezenfeksiyon çalışmasına devam edeceği öğrenildi.