Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Turkuvaz Medya Grubu, 5. Levent

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Turkuvaz Medya Grubu’nun 5. Levent’te yapımı devam eden inşaatını ziyaret etti.

Avrupa’nın en modern medya tesislerinden biri olacak olan, toplamda 300 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen tesisi gezen Başkan Deniz Köken, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımı 2020 yılı içerisinde bitecek olan Turkuvaz Medya Center’ın büyük bir proje olduğunu söyleyen Başkan Deniz Köken, “Proje tamamlandığında ilçemiz için önemli bir istihdam kaynağı olacak. Eyüpsultan İstihdam Merkezimiz kendilerine ciddi anlamda bir kaynak sağlayacak. Böyle önemli firmaların ilçemize gelmesi bizleri memnun ediyor. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Proje sonunda ortaya çıkacak iki kulenin biri gazete ve yazılı basın organları diğeri ise televizyonları içinde bulunduracak, Turkuvaz Medya Center’da ayrıca matbaa ve televizyon stüdyoları da yer alacak.