Umut Akyürek'le Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseri

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Eyüpsultan'da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Eyüpsultan Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma konseri düzenledi.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Umut Akyürek, “Bülbülüm Altın Kafeste”, “İzmir’in Kavakları”, “Kışlalar Doldu Bugün”, “Çökertme”, “Vardar Ovası”, “Yemen Türküsü”, “Benzemez Kimse Sana”, gibi birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Sevilen sanatçı bir buçuk saat süren konser boyunca yirminin üzerinde eser seslendirirken, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri çok sayıda vatandaşla birlikte izleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, konser sonrası Akyürek’e, teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.