Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yağmur suyu kanalı, mazgal

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısı üzerine Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü harekete geçerek tüm ilçede çalışmalar başlattı.

Yoğun yağış nedeniyle ilçe sakinlerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için başlatılan ve büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmalarda, yağmur suyu kanalları ve mazgallar temizleniyor.

Çalışmalarda ekipler, cadde ve sokaklarda bulunan, çamurla dolan, tıkanan mazgalları ve kanalları tek tek temizliyorlar.

Bu arada Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, hasar gören ya da bakım yapılması gereken yağmur suyu kanallarının bakımını yapıyor, gerekli görülen yerlere yeni yağmur suyu kanalları yapıyor.